Welkom bij Hans Rouwmaat Schoenen

Hans Rouwmaat Schoenen & Sport is al ruim 90 jaar een begrip in Groenlo en omstreken.

We gaan even terug naar het jaar 1918. Hendrik Rouwmaat begint voor zichzelf met een eigen schoenmakerij. Het repareren van schoenen is zijn ambacht, maar er is ook al vraag naar nieuwe schoenen. Hendrik krijgt tijdens zijn werkzame leven vijf zonen, waaronder Wim Rouwmaat. Deze zoon Wim neemt samen met zijn vrouw de zaak over. Het verkopen van schoenen krijgt steeds meer prioriteit en vraagt om ruimte, de werkplaats groeit uit tot een winkel. De winkel barst al gauw uit zijn voegen en de zaak uitbreiden is een noodzaak. Wim Rouwmaat en zijn vrouw krijgen drie kinderen. Zoon Hans werkt aanvankelijk een aantal jaren in loondienst voor zijn ouders, maar neemt op een geschikt moment de zaak over, samen met zijn vrouw José.

We zijn nu in het jaar 2010. De vierde generatie staat inmiddels ook klaar om te zorgen dat Groenlo en omstreken met Hans Rouwmaat Schoenen & Sport een goede kwaliteit schoenen krijgt met een passende service.

Openingstijden:

Dinsdag t/m Donderdag   08.30 uur - 18.00 uur

Vrijdag                           08.30 uur - 21.00 uur

Zaterdag                         09.00 uur - 17.00 uur

 
 
 
Vallende blaadjes, regen en wind. Onze najaars- wintercollectie is er klaar voor!

Augustus 2010 gaf al een voorproefje van de herfst. Regen, wind en vallende blaadjes vanaf de bomen.

Op onze website ook een voorproefje van de herfst.

Kleuren als brons, blauw en grijs en zilver zien we veelvuldig terug.

Kijk gauw op collectie pagina´s  van dames, heren en kinder en laat U inspireren.

 
 
 
Routebeschrijving

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens binnen kijken. Hans Rouwmaat Schoenen & Sport is gevestigd aan de Ruurloseweg nummer 12, aan de rand van het centrum, vlakbij de rotonde. Op de plattegrond hiernaast is de winkel aangeduid met een draaiende cirkel. Met behulp van de zoomlens kunt u de plattegrond in- en uitzoomen.

Hans Rouwmaat Schoenen & Sport
Ruurloseweg 12
7141 KC Groenlo
(0544) 46 14 52