Sport

Er is ook veel aandacht voor sport in onze zaak. Behalve een uitgebreide collectie sport- en voetbalschoenen, verkopen we tevens de benodigde accessoires in ons sportassortiment.

Voor sportclubs kunnen we ook de teamtenues verzorgen: van shirts, broekjes, sokken en trainingspakken tot tassen. Hierbij hoort ook het bedrukken van verschillende onderdelen zoals een shirt of trainingspak. Een bedrijf dat een club sponsort, kiest zelf op welke wijze zijn bedrijf gepresenteerd wordt op het veld en in de zaal. Voor de kleding en de accessoires voeren wij de merken Hummel, Adidas, Rucanor, Karhu, Kempa en Mitre.

Ben je sportief ingesteld? Dan ben je bij ons op de juiste plek voor kleding en accessoires.

Vanaf september 2004 is Rouwmaat Schoenen en Sport officieel Kempa dealer. Dit Duitse merk levert het pure handbal. Van schoenen tot ballen, van sokken tot jacks. Alles ademt handbal. Het is ook niet voor niks dat het Duitse nationale heren handbalteam van top tot teen aangekleed wordt door dit illustere merk. En dit team heeft zich laten gelden op de Olympische Spelen van Athene met een finaleplaats en heeft in 2008 goud behaald op het WK. Dus een goede reden om eens Kempa te proberen als echte handballer / handbalster of handballiefhebber. Maar ook voor de vrije tijd lenen de verschillende schoenen, shirts en tassen zich van Kempa goed.

 
 
 
Hummel
 
Hummel
 
Hummel
 
Hummel Teamwear
 
Hummel Training Gear
 
Hummel Keeper
 
Kempa Handbal
 
Kempa Handbal
 
Kempa
 
Kempa
 
Kempa
 
Kempa
 
Anniel
 
Select Handbal
 
Kempa
 
Kempa
 
Kempa
 
Kempa
 
NIEUWE KEMPA'S, Limited Edition